GöKSü DöNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1043 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Göksü Döner. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 22:05 Was weer lekker. Bedankt.
23 jan 2023 om 18:28 Was super lekker
6 jan 2023 om 10:52 Heerlijk gegeten. Aardige bezorger.
1 jan 2023 om 21:48 Ik vind het raar dat als ik kwart voor 8 aangeef dat het mag komen. Terwijl het al voor half 8 is gekomen. Wie weet was ik niet thuis. En het drinken en de turkse pizza zat apart dat is prima, maar doe dan wel de knoflooksaus bij de turkse pizza
30 dec 2022 om 21:14 Eten perfect en bezorger erg vriendelijk.
29 dec 2022 om 9:37 Had een tijd opgegeven was 30 min te laat was heel zwart en patat was vind oud vet gebakken zag heel bruin niet lekker was half koud en kapsalon zonder sla is geen kapsalon en voor wat ik kreeg vond ik het te veel geld voor zoon klein bakje
20 dec 2022 om 7:30 Beste bezorgrestaurant in apeldoorn! Wat een aanrader is die kapsalon kip en kipsate zeg wauw!
5 dec 2022 om 18:45 Verschrikkelijk. Nooit meer.
24 nov 2022 om 20:04 Hij was op afgestt Hij heeft de maaltijd op tijd geleverd! En het smaakte prima!
12 nov 2022 om 19:36 Het was weer heerlijk
7 nov 2022 om 18:25 Beste bezorgrestaurant van apeldoorn! Heerlijke gerechten mensen! Echt een aanrader! Vooral de kapsalons